صفحه نخست

مقاله ها

نقش آرامش بخشها در فرمولاسیون محصولات آرایشی - بهداشتی


عوامل تحریک کننده بیرونی مانند آفتاب، مواد شیمیایی موجود در محصولات آرایشی – بهداشتی و اصلاح صورت موجب

تحریک و آزردگی پوست می شوند
لذا برای کاهش اثرات مخرب این تحریک کننده ها معمولا در فرمولاسیون محصولات آرایشی - بهداشتی از مواد آرامش بخش استفاده می شود.
این مواد قادر به تسکین پوست تحریک شده هستند و موجب آرامش و Relaxation پوست می شوند. به عنوان مثال می توان از عصاره آلوئه ورا، آلانتویین، عصاره برگ نعنا ( منتول ) و عصاره گل رز که به طور گسترده در محصولات مراقبت از پوست های حساس و یا تحریک شده استفاده می شوند، را نام برد.
بسیاری از این مواد مانند دکسپانتنول و اسید هیالورونیک دارای اثرات جوان کننده پوست نیز می باشند. این قبیل مواد معمولا در محصولاتی مانند کرم های لیفتینگ، کرمهای ضد چروک و در تمام محصولات تخصصی با هدف ایجاد صافی و نرمی و ترمیم پوست های آسیب دیده استفاده می شود.
ماده شیمیایی دکسپانتنول برای تسکین اثرات خارش و کمک به ترمیم پوست در بیماری اگزما، استفاده می‌شود.

عصاره آلوئه ورا، خواص و فوائد عصاره آلوئه ورا برای مو


یکی از روشهای کنترل و درمان کم پشتی موی سر استفاده از عصاره آلوئه ورا است در واقع آمینواسید های موجود در عصاره آلوئه ورا می تواند عامل محرکی برای تولید و رشد موهای جدید باشد.
مکانیسم عملکرد آن می تواند سرعت جریان گردش خون را افزایش داده و در نتیجه سبب افزایش تغذیه فولیکولهای مو و رشد آن ها می گردد.
در واقع عصاره آلوئه ورا بعنوان یک ماده بسیار مفید و اثرگذار در جهت افزایش و رشد موها شناخته شده است. در واقع آنتراکینون های موجود در عصاره آلوئه ورا به علت خواص ضد باکتری و ضد قارچی که دارد مانع از ایجاد شوره سر نیز می تواند باشد. این گیاه برای کنترل عفونتهای قارچی مثل بیماری اکتوتریکس (Ectothrix)یا کچلی نیز مفید است.
مستندات و شواهدی از کشورهای هند و آمریکا پیدا شده است که در آنجا از این گیاه برای تقویت موی سر استفاده می شده است.
بنابراین عصاره آلوئه ورا برای رشد و تقویت مو ( ایجاد نرمی، براقیت و کنترل ریزش و خشکی مو) بسیار مناسب و کارآمد است. از عصاره آلوئه ورا می توان در شامپو ها و نرم کننده های موی سر استفاده کرد و تجربه نشان داده که استفاده از اینگونه محصولات سبب تسریع جریان خون و در نتیجه کاهش استرس می گردد.
عصاره آلو ئه ورا دارای بویی مطبوع و آرامش بخش است و ژل این گیاه در بسیاری از صابونها، شامپو ها، نرم کننده های مو و انواع محصولات آرایشی - بهداشتی کاربرد دارد. معمولا شامپو ها و نرم کننده های حاوی عصاره آلوئه ورا شامل مخلوطی از ویتامین های مناسب مو، عصاره های گیاهی و روغنهای طبیعی نیز می باشند و محصولات حاوی عصاره آلوئه ورا برای انواع مختلف موها ی خشک، نازک ، چرب و معمولی مناسب است.

فواید عصاره آلوئه ورا برای پوست


خواص خنک کننده و ترمیم کنندگی عصاره آلوئه ورا با آبرسانی به پوست باعث ترمیم سریعتر پوست های ناشی از آفتاب سوختگی در تابستان می شود. در فصل زمستان نیز با افزودن رطوبت به پوست، از خشکی پوست جلوگیری می کند.
ضمنا باید یاد آور شد آبرسانی و تامین رطوبت پوست به جوان ماندن پوست نیز کمک می کند.


خواص عصاره آلوئه ورا برای پوست های حساس


عصاره آلوئه ورا به دلیل اینکه خیلی ملایم است، پوست های حساس را تحریک نمی کند. اما باید قبل از استفاده از آن، کثیفی و آلودگی پوست را کاملا پاک کرد. از نظر متخصصان پوست می توان از عصاره گیاه آلوئه ورا برای پوست های حساس استفاده کرد.


خواص عصاره آلوئه ورا برای پوست های نرمال و طبیعی


افرادی که پوست طبیعی و نرمال دارند، نیز می توانند بدون هیچ نگرانی از ژل و عصاره گیاه آلوئه ورا استفاده کنند.


خواص عصاره آلوئه ورا برای پوست های چرب و خشک


پوست های خشک اغلب رطوبت کمی دارند و عوارض خشکی پوست به آسانی قابل مشاهده است.برای مقابله با خشکی پوست، به دلیل آبرسانی و حفظ رطوبت می توان از عصاره آلو ورا استفاده کرد.
پوست های چرب مستعد جوش زدن هستند و استفاده منظم از عصاره این گیاه برای انواع پوست های خشک و یا چرب و یا نرمال ( به دلیل تنظیم ترشح غدد چربی پوست) مفید است.

 

آلانتوئین


آلانتوئین از گیاهانی مانند جوانه گندم و بابونه استخراج می‌شود، اما امروزه در صنعت آرایشی ـ بهداشتی به طور مصنوعی و سنتزی از اسید اوریک بدست می‌آید.
آلانتوئین یک ترکیب تسکین‌دهنده التهابات پوستی بوده و گفته می‌شود که اثر مفیدی در درمان زخم‌ها  و ترمیم پوست دارد، ولی این ادعا از لحاظ علمی ثابت نشده است .

آلانتوئین ماده‌ای است که اثر کراتولیتیک داشته و قادر میباشد کراتین پوست را نرم و حل کند و به این ترتیب باعث حل شدن پروتئین کراتین می‌شود که سازنده لایه شاخی پوست می‌باشد. آلانتوئین جزء مورد استفاده اکثر فرآورده‌های مرطوب‌کننده بوده و باعث کاهش التهاب پوستی می‌شود.

در معالجه درمان پوست خشک، پوست ضخیم شده و لب‌های ترک خورده و محصولات اصلاح آقایان به کار می‌رود و جزء رایج شامپوهای ضد شوره نیز می‌باشد.

 

 

سختی های زندگی مانند سختی آب از بین می روند،

چرا که موقت هستند...
زندگی می جوشد تا این سختی ها از بین بروند؛
پس بیهوده دلگیر مشو ....
آب نرم است
اما فقط گاهی سخت می شود!!!
گاهی لازم است برای موازنه ی معادله ی زندگیت
اصل لوشاتلیه را به کار ببری
شاید گرمایی آزاد کرد که
زمستانت را بتوانی با همین گرما سپری کنی...
همیشه که کلوئید زندگی شفاف نیست
گاهی یک ناخالصی
طیف وجودت را آنچنان می آزارد
که گاهی فراموش می کنی
خدای اسید ها و بازها
خدای ما هم هست!!!
یقین داشته باش ،
خدا شاید تو را از تمام عناصر دنیا بیشتر دوست داشته باشد
تو اشرف عناصر هستی
و این، چیز کمی نیست!!
پس امیدوار باش
و همواره تلاش کن برای آنچه و آنکس که دوستش می داری...
و یاد بگیر از سدیم
که اگر از آخرین الکترون لایه ی ظرفیتش نگذرد
آرایش الکترونی به این زیبایی را نخواهد داشت.
بگذر، تا خداوند بهترین ها را در دستانت بگذارد...
دوست من ؛
جنس زغال و الماس از کربن است
اما

ن از کربن که کمتر نیستی!!
بکوش تا درصد خلوص خود را به حد اعلای خودش برسانی ؛
که تو مارک انسانیت را یدک می کشی...
و این زیباترین مارک آفرینش است.
دوست من
همواره به این جمله بیاندیش
"من همیشه می توانم..."

@freeparaben

 

خطر سرطانزایی پارابن ها را جدی بگیریم

 @freeparaben

پارابن­ها در انواع محصولات آرایشی و بهداشتی مثل شامپوها، مرطوب کننده­ها، ژل­های شستشو، خمیردندان­ها، محصولات زیبایی و همچنین در انواع محصولات دارویی موضعی و تزریقی و انواع غذاها به کار می­روند به طوری که گفته می­شود پارابن­ها در بیش از 90 درصد محصولات آرایشی و بهداشتی وجود دارند.
در مطالعات اخیر شواهدی دال بر ارتباط پارابن­ها با سرطان پستان یافت شده که کاربرد وسیع این مواد را مورد بحث قرار داده است. در مطالعه ای که در سال 2004 انجام گرفت، پارابن­ها در مقدار کم در تومورهای سرطان پستان یافت شده ­اند. با توجه به اینکه این مواد ساختارهای شبه استرو‍ژنی دارند، بروز این عارضه را محتمل می­کند. از طرفی گزارش های متعددی از واکنش­های حساسیتی فوری نوع 1 مثل کهیر و واکنش­های حساسیتی تاخیری نوع 4 مثل درماتیت تماسی با کاربرد فرآورده حاوی پارابن روی پوست­های بسیار حساس و آسیب دیده منتشر شده است.


 @freeparaben

از این رو محصولات جدیدی با نام محصولات بدون نگهدارنده (Preservative free) وارد بازار شده­ اند که عاری از هرگونه مواد نگهدارنده هستند. در تهیه این محصولات از روش­هایی استفاده می­گردد که کمترین آلودگی میکروبی را ایجاد کنند و یا این که داخل محصول موادی به طور طبیعی وجود دارند که سبب پایداری و حفظ آن در برابر آلودگی­ها می­گردد (Self-preserving) تا جایی که شرکت­ ما تولید کننده فرآورده­ های آرایشی و بهداشتی، دسته ای از محصولات را با مارک Preservative free یا Paraben free به مشتریان خود عرضه می­کنند.

@freeparaben

 

فرم عضویت خبرنامه

  1. نام و نام خانوادگی(*)
    ورودی نامعتبر
  2. آدرس ایمیل(*)
    ورودی نامعتبر
  3. لطفا کد را تکرار نمایید(*)
    لطفا کد را تکرار نمایید
    ورودی نامعتبر

درباره ما

" شرکت دانش پژوهان خاتون ایرانیان به منظور ایجاد پل ارتباطی بین شرکت های معتبر جهان و مصرف کنندگان داخلی در زمینه تامین مواد شیمیایی مورد مصرف در صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی، رنگ و رزین، پلاستیک، پلیمر و محصولات PVC تاسیس گردیده است.

تلاش این شرکت در راستای جلب رضایت مشتریان عزیز منجر به ایجاد بخشهای مشاوره فنی در زمینه ارائه فرمولاسیون و ریز اطلاعات  دانش فنی، ماشین آلات و راه اندازی خط تولید، عیب یابی و رفع مشکلات  تولید شده است.

 

آدرس نمایندگی ها

تماس با ما

 

     09057574259   

021-44012860

021-44012861

021-44012862 

فاکس : 44012862 -021

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

تهران فلکه دوم صادقیه 

کوچه نقدیری پلاک 10 طبقه دوم واحد 5